Blogs van onze professionals

Praten met een brugklasser: Devon

Devon helpt meisjes graag. ‘Voor mijn vriendinnen ben ik eigenlijk een soort therapeut’, verklaart de boomlange, charismatische puber geamuseerd. Hij genas er volgens eigen zeggen al 3 van een depressie. Maar zichzelf verzorgen vergeet hij voor het gemak.

Lees verder

Oudere Blogs

Een huwelijksaanzoek onder werktijd

Als jeugdverpleegkundige maak je veel mee. Naast consulten op de locaties, kom je ook bij mensen thuis. Bijvoorbeeld als er net een kindje is geboren. Jeugdverpleegkundige Mandy van de Wiel schrijft over wat ze meemaakt onder werktijd. ‘Vandaag kreeg ik een huwelijksaanzoek!’, vertelt ze in haar eerste blog.

Lees verder
De klimmuur: een avontuur om de hoek

Lekker klimmen en klauteren, van beneden naar boven en weer terug. Welk kind vindt dit niet leuk? Jeugdverpleegkundige Maggie Ciezka klimt graag op een klimmuur, samen met haar zoon. Ze tipt het als leuke sport, weekendactiviteit of bezigheid in de vakantie, want een klimmuur is nooit ver weg. En het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling.

Lees verder
Praten met een brugklasser: Bart

Vissticks als ontbijt, pindakaas als avondeten? Bij Bart thuis mag dat. Als hij maar iets eet! Want Bart lust bijna niets. En dat begint hem dwars te zitten: hij vindt zichzelf te mager.

Lees verder
Vorige123Volgende