Nieuws

Zijn wie je bent: dat willen we allemaal

Het is een feit: elk mens is anders. En we worden er gelukkig van als we mogen zijn wie we diep vanbinnen zijn. Voor opgroeiende kinderen is het daarom fijn om te weten dat ze hun eigen mening en voorkeuren mogen hebben. Maar wat als jij andere meningen en voorkeuren hebt? Hoe kun je je kind dan tóch steunen?

Lees verder

Oudere Berichten

Cindy heeft een groot geheim

Bij schoolverzuim denken we vaak aan een kind dat ziek is. Maar wat als een kind niet meer naar school durft, zoals Cindy? Zij en haar ouders bewaren een groot geheim dat ze aan niemand durven te vertellen.

Lees verder
Bereikbaarheid locatie Crooswijksestraat

Vanaf maandag 27 augustus voeren gemeente, Evides, Stedin en RET onderhoudswerkzaamheden uit aan de Linker Rottekade. Dit heeft wat gevolgen voor de bereikbaarheid van onze locatie aan de Crooswijksestraat.

Lees verder
Vaccinatiedag Rotterdam

Op woensdag 17 oktober organiseren wij een vaccinatiedag bij Rotterdam Ahoy aan de Ahoyweg 10 in Rotterdam. We vaccineren van 09.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.30 uur. De kinderen of hun ouders/ verzorgers ontvangen een uitnodigingsbrief.

Lees verder
Lactatiekundig spreekuur stopt

Tot eind juni draait bij CJG Kralingen-Crooswijk het lactatiekundig spreekuur. Daarna stopt het. Wil je na deze datum deskundig advies over borstvoeding? Kijk dan voor meer informatie op www.nultienborstvoeding.nl.

Lees verder
Vol zelfvertrouwen nieuwe vrienden maken op vakantie

Als ouder wil je graag dat je kind gelukkig is en vol zelfvertrouwen door het leven gaat. Ook als je een leuke vakantie hebt gepland is het een fijn vooruitzicht dat jouw kind zichzelf kan redden en vermaken. Voor kinderen is het soms lastig om nieuwe vrienden te maken in een andere omgeving. Pedagoog Lianne de Keizer geeft tips hoe je het zelfvertrouwen van je kind kunt ondersteunen.

Lees verder
Vorige123Volgende