Nieuws

Oudere Berichten

In Jong010: Gebruik jij sociale media?

Gebruik jij sociale media? Plaats je bijvoorbeeld weleens berichten of foto’s online? En heb je hierover afspraken gemaakt met je ouders? Als je ergens mee zit of een vraag hebt, kun je je ouder(s) of verzorger(s) om hulp vragen. Je kunt ook terecht bij de jeugdverpleegkundige van het CJG op school. Donna (11) praatte met […]

Lees verder
Gewijzigde inloopspreekuren Feijenoord

Per maandag 8 januari 2018 verandert de tijd van ons inloopspreekuur voor onze beide locaties in Feijenoord. Sandelingplein wordt dinsdagochtend tussen 9 en 11 uur (was donderdagmiddag). En Maashaven wordt donderdagochtend tussen 9 en 11 uur (was dinsdagochtend).

Lees verder
Bereikbaarheid ouderportaal

Misschien was je gewend om via een knop bovenaan deze website in te loggen op ons ouderportaal. Wegens aanpassingen in onze techniek, hebben wij deze knop van de website gehaald. Je kunt het ouderportaal gewoon bereiken, door naar www.cjgouderportaal.nl te gaan. Je kunt daar inloggen met je DigiD, zoals je dat gewend bent.

Lees verder
Praten met een brugklasser: Deniz

Vmbo’er Deniz is als een spons: hij grijpt alles aan om zijn kennis uit te breiden en te laten zien dat hij zijn best doet. Want wat hij wil is geld verdienen. En daarom wil hij advocaat worden. Of dokter.

Lees verder
5 tips voor mediagebruik bij jonge kinderen

Het gebruik van media wordt steeds groter en belangrijker. Vanaf de geboorte worden kinderen er al mee geconfronteerd en zijn ze ermee bezig. Jeugdverpleegkundige Imkje Sonneveld – Admiraal geeft trainingen in Mediawijsheid en deelt haar tips voor mediagebruik bij kinderen.

Lees verder
Vorige123Volgende